Parterapi Vesterbro

Parterapi Vesterbro

Det kan være svært at finde ud af, hvor I er på vej hen som par, når I begge har travlt med jeres hverdagsaktiviteter, og der måske er mange konflikter mellem her. Derfor kan parterapi på Vesterbro være en hjælp, fordi det kan skabe et rum, hvor I kan få talt sammen uden at skabe en konflikt.

Mange par oplever, at der i løbet af noget tid begynder at gå hverdag i deres parforhold. Passionen bliver mindre, og konflikterne bliver flere. Det kan gøre det svært at se, hvor I er på vej hen som par. Måske er I endda kommet derud, hvor I ikke kan tage en samtale om det, uden at I ender i en konflikt.

Parterapi på Vesterbro kan være løsningen

Parterapi på Vesterbro er et rigtig godt redskab til at hjælpe jer med at finde ud af, hvor I er på vej hen som par. Hos mig skaber I et rum, hvor I kan tale sammen uden konflikter. Det kan hjælpe jer med at lytte til den anden og finde ud af, hvad det er, I hver især gerne vil have ud af parforholdet.

For I vil jo stadig begge to gerne have noget ud af parforholdet, og I vil jo stadig gerne hinanden. Det er derfor, at I overhovedet overvejer parterapi. Det er også af samme grund, at konflikterne imellem jer føles så smertefulde – fordi der stadig er følelser mellem jer.

Parterapi virker ofte mere skræmmende, end det er

Jeg oplever, at der er mange, der synes, at det er et meget stort skridt at gå i parterapi hos en parterapeut – også på Vesterbro. De synes, at det virker skræmmende, og at der kommer til at ligge enormt meget arbejde forbundet med det. Men jeg oplever også, at de samme par finder ud af, at det i virkeligheden var deres frygt for at gå i parterapi, der ender med at være større, end det arbejde der rent faktisk er forbundet med det.

Hvis I hører til dem, der synes, at det virker skræmmende eller overvældende at gå i parterapi på Vesterbro – eller alle andre steder i landet – vil jeg derfor anbefale jer at tænke grundigt over, hvad I er bange for. I vil jo begge gerne jeres forhold, og hvis det kan hjælpe jer til at løse jeres problemer, er det vel værd at prøve at kaste sig ud i det.

Faser i parterapi

Parterapi på Vesterbro baseret på konstruktivitet

Jeg siger ikke, at parterapi er løsningen på alle jeres problemer. Det er ikke et quick fix, hvor I kommer hos mig et par gange og så går nyforelskede herfra.

I stedet vil det kunne hjælpe jer til at blive bedre til at tale sammen og håndtere jeres konflikter på en mere konstruktiv måde. Parforholdet kræver arbejde hele livet igennem for at blive ved med at være sundt og sprudlende. Men hvis du synes, du har fundet den rette partner, vil det jo også være arbejdet værd.

Så lad mig hjælpe dig og din partner tilbage på sporet igen med parterapi på Vesterbro.

Læs om Utroskab

Læs også mine andre artikler

📞  +45 51537671    ✎  Mail her