INDIVIDUEL TERAPI

Mange af os har lært at undertrykke følelser, eller at bytte en følelse ud med en anden – fordi det på et tidspunkt kunne være med til at beskytte os. Dybt sårbare indre ”sandheder”, f.eks. ”ingen holder af mig”, ”jeg får aldrig det jeg har brug for”, ”jeg må have kontrol for at føle mig sikker”, lader sig ofte kun blotte og frisætte gennem en tryg terapeutisk proces.

Dybereliggende, kraftfulde følelser som vrede og sorg holder megen livsenergi blokeret, så længe de ikke er tilladte. Processen hjælper over tid til at betydningsfulde følelser og fastlåste selvbilleder kan sættes fri. Det sker i takt med, at det bliver muligt at undersøge de relationer, der har været med til at forme virkelighed og udsyn.

Det trygge, empatiske rum er forudsætningen for at arbejde med stærke, traumatiske begivenheder, der måske endda har ført til knugende skam, angst og lammende angst for afvisning. Med min alsidige praktiske og teoretiske baggrund skaber vi sammen forståelse af og mening med det, som terapien sætter fri.

“I terapien oplever jeg tryghed og jeg bliver mødt som jeg er. Nænsomt, og med en høj grad af nærvær foregår samtalen – følelser bliver berørt og forløst på en måde, hvor jeg føler mig mødt. Det er dybt arbejde. Der er plads til mig, og nærværet er i sig selv forløsende. Det sætter en dyb indre proces i gang, som arbejder på en meget stilfærdig og dog kraftfuld måde. Mit hjerte åbner sig i ro og mag”
– Birger Jensen, 2000 F.

Mulighed for indledende samtale
Gratis forsamtale på 20 minutter, enten på telefon eller i mit praksislokale.

Læs også om Parterapi, Traumeterapi og Drømmeterapi

Jeg tilbyder også Drømmearbejde (workshop) og Familieopstillinger

📞  +45 51537671    ✎  Mail her