OPLEVELSESORIENTERET DRØMMEARBEJDE

Det oplevelsesorienterede drømmearbejde giver dig mulighed for at arbejde konkret og praktisk med en drøm. Vi tager drømmens symbolmættede sprog alvorligt. Derfor arbejder vi ud fra, at drømmens symboler repræsenterer sider af drømmeren selv, og typisk er udtryk for spændinger og modsætninger i drømmerens sind.

I arbejdet med en drøm tager drømmeren aktiv kontakt til de væsentlige drømmeelementer/-symboler i sin drøm. Dette tillader symbolernes indre ladning at gøre sig emotionelt og kropsligt tilgængelig. Typisk bliver drømmeren som et resultat af dette arbejde bevidst om drømmens dybere budskab. Det vækker ressourcer og det hjælper til klarhed.

Workshoppen giver dig mulighed for at lære dig selv bedre at kende ad den kortest mulige vej – når nemlig dine egne kropssansninger og dit eget emotionelle system får lov at danne bro fra din underbevidsthed til din dagsbevidsthed.

Åbent-husaftener med Oplevelsesorienteret Drømmearbejde
Pris: Gratis 

Weekendseminar med Oplevelsesorienteret Drømmearbejde
Pris: Betaling 

Se datoerne

”Drømmen er et eksistentielt budskab. Den er mere end en ufærdig situation; den er mere end et uopfyldt ønske; mere end en spådom. Den er et budskab fra dig selv til dig selv, til den del af dig, der lytter. Drømmen er sandsynligvis det mest spontane udtryk om den menneskelige væren, et stykke kunst, som vi mejsler ud af vore liv”. (Fritz Perls)

📞  +45 51537671    ✎  Mail her