Psykoterapi

PSYKOTERAPI PÅ ØSTERBRO

Jeg tilbyder
Individuel terapi, Parterapi, Traumeterapi og Drømmeterapi

Terapi er til de situationer i livet, hvor du har brug at komme dig selv nærmere. Er du nedtrykt, eller lever du med skamfuldt skjulte selvbilleder? Er du i angst, krise, chok eller sorg – eller er effekten af fastlåste måder at se og behandle dig selv på blevet for smertelig? Er det svært at finde glæden i parforholdet?
Er kærlighed for dig noget, som du skal gøre dig fortjent til? Er dine egne inderste følelser et ukendt og utrygt land? Måske kender du alt for godt til at være knuget i skam?
I terapien tager vi dit indre forhold til dig selv alvorligt. Meget kan vi mennesker klare selv – men på visse stræk kan det være nyttigt at have en støttende ledsager, der kender til sindets indre landskaber fra egen udforskning.

I terapien undersøger vi følelser, ikke bare ved samtale, men også ved at inddrage følelsernes kropslige forankring og udtryk. Forskningen viser hvor tæt forbundet alle dele af os er – kognition, følelser, kroppens sansninger, handlefærdighed, evne til samspil… og alle dele kan være i spil i et terapeutisk forløb.

Læse også om Individuel terapi, Parterapi, Traumeterapi og Drømmeterapi

Jeg tilbyder også Drømmearbejde (workshop) og Familieopstillinger

Ring +45 51537671
eller send
mail her